top of page
Search
Writer's pictureThe Owl's Eyes

En İyi Bölüm Love, Deaths and Robots


Love, Deaths and Robots zekası, vahşeti ve harikulade görselleri ve grafikleriyle iliklerinize kadar titreten kısa, etkileyici ve hareketli kısa filmlerden oluşan çarpıcı bir antoloji serisidir. Hangi bölümün en iyi olduğunu söylemek zor çünkü her kısa filmin kendine has tarzı ve hikayesi var, bu da onları benzersiz ve farklı derecelerde akılda kalıcı yapıyor. Bu animasyon başyapıtlarından oluşan bollukta hangisinin en iyisi olduğunu öğrenelim.


26. Otomatik Müşteri Hizmetleri Puanı: 6.28


Bu, gruptaki en az ilginç bölüm çünkü bilim kurgudaki katil robotlar olan klişe bir temayı ele alıyor. Çok fazla komedi var ve hepsi, haydut olan ve bir yaşlı avı başlatan bir temizlik robotunun etrafında dönüyor. Teknolojiyle aşırı bir simbiyoz içinde, kolay bir hayat yaşayan sadece yaşlı insanlardan oluşan bir topluma bir bakış atıyoruz. Klişenin yanı sıra, yaşlı bakımı hakkında sosyal bir yorum ve genellikle teknolojik olarak isteksiz olan bir parça topluma yönelik hafif bir şaka var gibi görünüyor. Komik ve bazı çekimler çok iyi yapılmış, bu da kısa filmin komedisini güçlendirmeye yardımcı oluyor. Son sahne aptalca ve korkutucu arasında.


Puanlar: Senaryo:7; oyunculuk:6; Fotoğraf:6; Düzenleme:6; Özel Efektler:8; Film Müziği:5; Kostümler:6


25. Döküm Puanı: 6.28


Evsiz bir adamın çöp ruhu olarak kabul edilebilecek bir şeyle tanıştığı bir çöplükte geçen bir bölüm. Grotesk ama mükemmel olmasa da izlemesi eğlenceli. Poz veren ve sinir bozucu müfettişle güçlü bir tezat oluşturan, kahramanın güneyli karakterizasyonunu beğendim. Hikaye, atık bertarafı ile ilgili televizyon konularını ele alıyor, ancak bunu komik bir şekilde yapıyor, bu da bölümün yarattığı izlenimi baltalıyor. Beklenmedik ve üzücü olan dönüşü beğendim. Bence bu kısa film, tipik güney ezgilerine sahip olan ve çok özel olmasa da hikayeye mükemmel şekilde uyan film müziğini doğru buluyor. Bölümün bir başka gücü de, son derece dinamik olması ve cgi'nin mükemmel bir şekilde kaba olması ve ona daha kirli bir görünüm vermek için iyi yapılmış olmasıdır.


Puanlar: Senaryo:7; oyunculuk:6; Fotoğraf:5; Düzenleme:6; Özel Efektler:8; Film Müziği:6; Kostümler:6


24. Buz Devri Puanı: 6.42


Medeniyet hakkında ilginç ama kusurlu bir yansıma. Sorun şu ki, buzdolabının insanlarının tarafını tutmaktan çok iki basit insan olan "Tanrılar" ın bakış açısına odaklanıyor. Toplum unutulmanın ve ardından yeniden dirilmenin eşiğine geldiğinde karakterlerin nasıl tepki verdiğini beğendim. Sonu yoruma açık ama döngüsel bir zaman anlayışını ve farklı zihinlerden oluşan tek bir vicdan olabileceğimizi düşündürüyor. Canlı aksiyon sahneleri olan tek bölüm ve en az ilginç olanlardan biri, çünkü yersiz hissettiriyor ve oyunculuk o kadar iyi değil.


Puanlar: Senaryo:8; Oyunculuk:7; Fotoğraf:5; Düzenleme:6; Özel Efektler:8; Film Müziği:5; Kostümler:6


23. Uzun Ot Puanı: 6.57


Oldukça basit bir önermeye sahip bir korku filmi: Bir adam uzun otların arasında dolaşıyor ve bilinmeyen canavarlar tarafından saldırıya uğruyor. Animasyon birinci sınıf değil ama çok iyi çalışıyor ve The Dump'ı hatırlatıyor. Canavarların tasarımını ve 2019 yapımı In the Tall Grass filminden ilham almış gibi görünen konsepti beğendim. Tehlikeli anları geliştirmek ve bir korku duygusu yaratmak için kırmızı ışıklandırmayı kullanmalarını beğendim. Sonu özellikle rahatsız edicidir, çünkü kondüktör adamı bunu bir sır olarak saklamaya mecbur eder, bu nedenle daha sonra meydana gelecek diğer tüm ölümleri göz ardı eder. İlk bakışta ahlaki bir yanı yokmuş gibi görünse de ihmalin zararları bir sayılabilir.


Puanlar: Senaryo:7; Oyunculuk:7; Fotoğraf:7; Düzenleme:6; Özel Efektler:8; Film Müziği:5; Kostümler:6


22. Balık Gecesi Puanı: 6.57


Bu en iyi görünen bölümlerden biri. Fikir ilginç ama yarı pişmiş bir şekilde uygulanıyor. Deneyimin kalitesini düşüren şeyin animasyon olduğunu düşünüyorum çünkü bunun en iyi seçim olduğunu düşünmüyorum ve daha gerçekçi bir stille daha iyi çalışabileceğini düşünüyorum. Bir baba ve oğul olan karakterler yüzeysel olarak keşfedilir ancak kişilikleri iyi tanımlanmıştır. Neden ev ya da benzin istasyonu aramaya gitmediklerini anlamıyorum, bu çok aptalca bir seçim. Yine de konsept oldukça ilginç, çünkü trajik. Çocuğun ölümü, gidip denizi görme arzusuyla bağlantılı doğaüstü bir alegori ile temsil edilir.


Puanlar: Senaryo:7; Oyunculuk:7; Fotoğraf: 8; Düzenleme:5; Özel Efektler:8; Film Müziği:6; Kostümler:5


21. Kör Nokta Puanı: 6.71


Bu tür bir anlatımla çok trolleneceksiniz. Bir grup robot, robotların altını çiziyorum, bir kargoyu soymaya kalkıştılar ve çok kayıp vererek başardılar. İşte burada trol devreye giriyor: Sonunda hafızalarının güvenli bir yere yüklendiği ortaya çıkan robotların ölümünü önemsiyorsunuz. Ölüm önemsizleşiyor ve zekice bir şaka çünkü ilk andan itibaren bunun farkındasın ama belli tür mecazlara alıştığın için mantık kullanmaktan kaçınıyorsun. En iyi görünen hikaye değil ama dinamik ve eğlenceli. Bitiş, üstteki kirazdır.


Puanlar: Senaryo:8; Oyunculuk:7; Fotoğraf:5; Düzenleme:8; Özel Efektler:8; Film Müziği:6; Kostümler:5


20. Soul Sucker Puanı: 6.71


İşte en basit animasyona sahip bölümümüz var. Bununla birlikte, hikaye orta derecede ilginç. Bu, Drakula'nın karakterinin ve burada kediler olan zayıflığının yeniden tasavvuru. Özellikle kanlı ve aksiyon iyi yapılmış. Bize ilginç karakterler ve ilginç bir hikaye sunuluyor. Çocuğun ölüm sahnesi tüm bölümdeki en iyi sahne çünkü ürkütücü ve özellikle çarpık. Bitiş, tüm seri gibi oldukça üzücü çünkü karakterler bize Drakula gibi bir yaratığa dayanabileceklerini göstermiş olsalar da kendilerini Drakula'nın yuvasında buluyorlar ve bu da kesin ölüm anlamına geliyor.


Puanlar: Senaryo:6; Oyunculuk:7; Fotoğraf:7; Düzenleme:7; Özel Efektler:7; Film Müziği:7; Kostümler:6


19. Tüm Ev Puanı: 6.85


Çok rahatsız ve ürpertici. Çılgın bir Noel Baba kavramı yeni değil ama işte sizi hayrete düşürecek bir şekilde yapıldı. Canavarın tasarımı harika ve çarpık ve ekranda geçirdiği süre boyunca dehşete kapılmanıza neden oluyor. Çocukların hayatını çok önemseyeceksin. Canavarın yaptığı her şey tüyler ürpertici ve hediyeleri üretme şekli çok iğrenç. Sonu tuhaf çünkü sonunda çocuklar istediklerini alıyor ve biraz erteliyor. Animasyon anlatıma uyuyor ve size The Nightmare Before Christmas ve Frankenweenie gibi filmleri hatırlatarak Burton havasına sahip.


Puanlar: Senaryo:7; Oyunculuk:7; Fotoğraf:7; Düzenleme:7; Özel Efektler:8; Film Müziği:6; Kostümler:6


18. Shapeshifters Puanı: 6.85


Dog Soldier olay örgüsünü yeniliyor ama konsepti savaş, ırkçılık ve meritokrasi hakkında keskin bir sosyal yorum yapmak için kullanıyor. Oyunculuk vasat ama harika bir animasyon ve harika aksiyon sahneleri buna yardımcı oluyor. Kurt adamların tasarımı güzel ve sonundaki savaş sahnesi bu bölümü özel kılan şey. Kahramanın askeri kariyerinden vazgeçip doğayla iç içe bir yaşam sürmeyi seçmesi iyi bir mesaj çünkü bu dünyada her zaman bir yer bulabileceğiniz anlamına geliyor, sadece bir şeyleri feda etmeniz gerekiyor.


Puanlar: Senaryo:8; Oyunculuk:7; Fotoğraf:6; Düzenleme:7; Özel Efektler:9; Film Müziği:5; Kostümler:6


17. İyi Av Puanı: 6.85


İlerlemeyi kucaklayan bir toplumda sihrin rolünü araştıran bir steampunk kısa filmi. Ana karakterler cana yakın ve ilişkileri tatlı. Büyü ve teknolojinin birbirine zıt iki şekilde analiz edilmesi ilginçtir: İlki önce yanlış ve kötü olarak anlatılır, sonra iyi ve hayırsever çıkar, ikincisi ise tam tersi olaylar dizisi ile gösterilir. Kız ilerleme gösterdiğinde düşman olur, ancak bu sayede sevgilisinin yardımıyla, büyü kaybı nedeniyle eksik olan özgürlüğü ve arzuyu elde eder. İlk başta iki karşıt kavramı iç içe geçiren tatmin edici bir son ve bunu kötü muamele görmüş bir karaktere güzel bir kemer vermek ve güçlendirmek için kullanıyor. Sömürgeciliğe, eğitime, dogmalara, kadın şiddetine ve nesneleştirmeye ve ilerleme büyüsü ikiliğine karşı güçlü bir toplumsal yorum var. En iyi bölümlerden biri çünkü çok eğlenceli. Bazen hantal olan basit bir animasyonla biraz kaybeder.


Puanlar: Senaryo:8; Oyunculuk:7; Fotoğraf:6; Düzenleme:7; Özel Efektler:9; Film Müziği:5; Kostümler:6


16. Life Hutch Puanı: 7


Michael B. Jordan'ın muhteşem oyunculuğuna yardımcı olan çok iyi bir uygulama ile basit bir öncül. Onu öldürmeye istekli bir robotla bilinmeyen bir gezegende mahsur kalan bir asker konsepti çok iyi. Bir ısı görüş sistemi kullandığı için ışığın çektiği kedi gibi davranan robotu hayatta kalmak ve yenmek için mücadele ettiğini görüyoruz. Neden orada olduğu tam olarak açıklanmıyor, bir yıldız savaşından kareler gösteriliyor ama çoğu hayal gücüne bırakılıyor. Mesele şu ki, son benim için iyi değil. Kurtuldu ama hayatta kalmasının yorumlara açık bırakılacağı bir durumu tercih ederdim. Cgi harika ve gerçekçi, bu da her şeyi daha inandırıcı kılıyor.


Puanlar: Senaryo:7; Oyunculuk:8; Fotoğraf: 8; Düzenleme:6; Özel Efektler:9; Film Müziği:5; Kostümler:6


15. Buz Puanı: 7


Konsept oldukça basit: Kuzey Kutbu'ndaki bazı adamlar eğlenmek ve balinalar tarafından öldürülmekten kaçınmak için buz üzerinde koşarlar. Mesele şu ki, neden orada oldukları ve neden bazılarının fiziksel olarak gelişmiş göründüğü hakkında pek bir şey bilmiyoruz. Bu bölüm, olay örgüsünden çok görselle ilgili. Ve elle çizilmiş ve cgi animasyonun karışımı olan güzel ve rüya gibi karelerle fotoğrafa dair bir ot sunar. Sonunda, çocuklardan birinde bir tür hızlı iyileşme faktörü olduğu ima ediliyor ve bölüm orada kesilerek bizimle dalga geçiyor. Beğendim ama insanları konu alan animasyonun çok etkileyici olmadığını ve hikayenin kalitesini düşürdüğünü düşünüyorum.


Puanlar: Senaryo:6; Oyunculuk:7; Fotoğraf:9; Düzenleme:8; Özel Efektler:8; Film Müziği:5; Kostümler:6


14. Zima Mavi Skor: 7


Yapay Zeka ve Vicdan, bu kısa filmin teması ve bununla harika bir şekilde başa çıkmayı başarıyor. Çok sayıda güncellemeden sonra bir makinenin insan olup olmadığını bilemeyeceği fikrini araştırıyor. Gerçekte insan olan için daha da zor. Zima Blue'nun kemeri çok iyi yapılmış ve hiçbir şey bırakılmamış. Aynı zamanda yaşam ve ölüm döngüsünün bir yansımasıdır. Bölüm, bizi kozmosa götüren harika görsellere ve iyi ses oyunculuğuna sahip. Zima Blue'nun sesinin sahaya uygun olduğunu ve karaktere mükemmel bir şekilde uyduğunu düşünüyorum. Biraz yetersiz kullanılan, net bir karakterizasyonu olmayan gazetecidir. Genel olarak ilginç bir temaya sahip çok iyi bir bölüm. Bence bölümü yükselten ve zarar veren şey animasyon, çünkü bazen animasyon yeterince iyi değil. Özellikle ilk perdede gazetecinin kayığıyla bunu fark edeceksiniz.


Puanlar: Senaryo:9; Oyunculuk:7; Fotoğraf: 8; Düzenleme:6; Özel Efektler:7; Film Müziği:6; Kostümler:6


13. Şanslı 13 Skor: 7


Zima Blue olarak bu, AI hakkında bir bölüm. Burada insan ve makine arasında kurulabilecek ilişki araştırılmaktadır. Pilot ve uçağın, onları bilinmeyen bir düşmanla birçok savaşa götüren güçlü bir bağ oluşturduğunu görüyoruz. Son, şüpheyle kaldığımız yer: uçak kendini doğru anda mı öldürdü yoksa sadece bir aksaklık mıydı? Bölüm harika bir Samira Wileya tarafından yürütülüyor ve animasyon Love, Death and Robots gibi bir diziden bekleyebileceğiniz en iyi şey. Görüntüler pek iyi değil ama iş görüyor.


Puanlar: Senaryo:8; Oyunculuk:7; Fotoğraf:6; Düzenleme:6; Özel Efektler:9; Film Müziği:6; Kostümler:7


12. Takım Elbise Puanı: 7


Bu bölüm, olağan uzaylı istilasının film mecazlarına aykırı ilginç bir dönüşe sahip. Karakterler ete kemiğe büründü ve onları önemsiyorsunuz ve kaybınız oldu. Çiftçilere uygulanan mecha kıyafetleri konseptini beğendim, çünkü çılgın ve bir kır setine çok iyi uyuyor. Bazı klişeler var ama kısa olarak çok iyi iş çıkarıyor. Ayrıca kurgunun, dönüşü daha etkili hale getirmek için çok yardımcı olduğunu düşünüyorum. Animasyon iyi ve çok gerçekçi olmadığı için işe yaradığını düşünüyorum.


Puanlar: Senaryo:8; Oyunculuk:8; Fotoğraf:7; Düzenleme:7; Özel Efektler:8; Film Müziği:5; Kostümler:6


11. Boğulmuş Dev Skor: 7,28


Bir sahilde, basit bir kasabanın hayatını değiştiren bir dev belirir. Guliver'in Seyahati gibi görünen bir öncül. buradaki nokta tersine döndü ve dev öldü. Animasyon olağanüstü ve tema oldukça keskin. Bir mucizeyi, onu geçmişte bir şeye indirgeyerek ve onu günlük hayatımıza uygulayarak nasıl yok edebileceğimizi gösteriyor, çünkü hayatın güzelliğini anlayamıyoruz ve sadece gelip geçici şeyler için yaşıyoruz. Ayrıca seslendirmeyi özellikle hoş ve yatıştırıcı buldum.


Puanlar: Senaryo:8; Oyunculuk:8; Fotoğraf: 8; Düzenleme:6; Özel Efektler:9; Film Müziği:6; Kostümler:6


10. Alternatif Zaman Çizelgeleri Puanı: 7,28


En komik bölümlerden biri ama çoklu evren teorisiyle dalga geçmede bir jilet kadar keskin. Onu Hitler'in etrafında döndürme fikri çok hoş ve bence hem son derece ilginç hem de son derece çılgınca, özellikle de son. Oyunculuk, animasyon ve müziklerin bu kısa filme tam uyduğunu düşünüyorum. Hafif yürekli olsa da, çarpık bir şeyi ima eder. Bazı senaryolar tablonun biraz dışında ama iyi çalışıyor çünkü kendini biliyor.


Puanlar: Senaryo:9; Oyunculuk:7; Fotoğraf:6; Düzenleme:8; Özel Efektler:8; Film Müziği:7; Kostümler:6


9. Yoğurt Puanı: 7,28


Listedeki en kısa ama en etkili olanlardan biri. Yoğurt'u AI için bir vekil olarak kullanır ve toplumun onunla ilişkiyi nasıl yöneteceğini gösterir. Garip animasyon, ilginç görseller ve özellikle etkileyici bir düzenleme türü ile yapılan garip ama zekice senaryoya uyuyor. Sonu, bizi aklınızdan çıkmayacak bir uçurumun ortasında bırakıyor. Ayrıca siyasete ve onların bir şeyleri değiştirememelerine yönelik biraz sosyal yorum da var. İnsanlığın AI'lara karşı ne kadar zayıf olduğunu temsil etmek için kullanılıyorlar. Aynı zamanda isyanlar ve ne kadar bayat ve işe yaramaz hale geldiklerini göstererek nasıl ortaya çıktıkları hakkında. Kaderimiz çoğu zaman moronların elindedir ve yapay zekalar bu sorunun çözümü olabilir.


Puanlar: Senaryo:9; Oyunculuk:7; Fotoğraf: 8; Düzenleme:8; Özel Efektler:8; Film Müziği:6; Kostümler:5


8. 3 Robot Puanı: 7,28


Farklı nesillerden üç Robot, insanlığın gelenekleriyle dalga geçerek kıyamet sonrası bir dünyada maceraya atılıyor. Tüketim, vicdan, insan aptallığı, kediler hakkında esprili diyaloglarıyla zenginleştirilmiş basit ve orijinal bir öncül ve her şey yarı ciddi bir şekilde yapılıyor. Bazen bir karakter, yerinde ama komedi tarafından durdurulan derin ve anlamlı şeyler söyleyerek yoldan çıkar. Animasyon harika ve her robotun kendi tasarımı var. Dünyanın durumunu nasıl temsil ettiklerini de takdir ettim. Samimi olmak gerekirse en iyi sahne, Terminator'ün harika bir parodisidir.


Puanlar: Senaryo:8; Oyunculuk:8; Fotoğraf: 8; Düzenleme:7; Özel Efektler:9; Film Müziği:5; Kostümler:6


7. Çölde Kar Puanı: 7,42


Bu, Mars'a benzeyen bir gezegende ilginç bir kısa set, ancak yıllarca küresel ısınmaya maruz kaldıktan ve insanlar, melezler ve uzaylılar tarafından doldurulduktan sonra dünya olabilir. Böyle olduğu için avlanan yaşlanmayan bir albino etrafında dönüyor. Ölümsüzlüğün yarattığı sorunlar ve sonuçları hakkında bir hikaye. Her zaman yalnızdı ama beklenmedik bir karşılaşma, birlikte yaşayacağı, mücadelesini anlayan birini bulmasına izin verecek. Bir sürü güzel çekim var ve cgi neredeyse kusursuz. Bölümün ilk 3'e girmesini engelleyen şey ise oyunculukların kalitesiz olması.


Puanlar: Senaryo:7; Oyunculuk:7; Fotoğraf: 8; Düzenleme:7; Özel Efektler:9; Film Müziği:6; Kostümler: 8


6. Pop Squad Puanı: 7,42


İşini yaptıktan sonra kendini keşfetme yolculuğuna çıkan bir subayı konu alan bir kara bilim kurgu filmi. Bu bölüm şok edici ve göstermeye karar verdiği fikirlerle oldukça cesur. İşinin ne olduğu açıkça söylenmedi ama herkesi zengin ve "mutlu" tutmak için her yeni doğan bebeği öldürerek nüfusu kontrol etmesi gerektiğini varsayabiliriz. Çok uzak ve imkansız bir gelecek değil. Seyirci ve kahraman arasında güçlü bir uyumsuzluk yaratmak için ustaca kullanılan bir nesne var. Sonuçta önemsiz olmaması her şeyi daha iç karartıcı yapıyor. Sonu açık bırakıldı ama kötülerden oluşan bir toplumda doğru seçimi yapmasını umuyoruz.


Puanlar: Senaryo:9; Oyunculuk:8; Fotoğraf: 8; Düzenleme:6; Özel Efektler:9; Film Müziği:6; Kostümler:6


5. Yardım Eli Puanı: 7,42


Yerçekimi gibi bir öncül ile bu kısa film bir soygun olabilirdi ama etkilemeyi başardı çünkü filmin başarısız olduğu yerde başarılı oldu: burada alan daha tehditkar görünüyor. Uzay enkazının kötü yönetimine yönelik güçlü bir eleştiri olan hikayenin nasıl harekete geçtiği de ilginç. Kahraman son derece muhtemel çünkü aktif ve onun hayatından endişe edeceksiniz. Beni etkileyen, ana karakterin hayatını kurtarmak için yapmak zorunda kaldığı zor seçimdi. Görsel ve kavramsal olarak şok edici bir şey. Son sahnenin diyaloglara sıkı sıkıya bağlı olması seyirciyi sevindiren bir detay. Animasyon oldukça iyi ve oyunculuk üst çentik. Dünya ve uzayla ilgili son derece güzel bazı kareler hoşuma gitti.


Puanlar: Senaryo:8; Oyunculuk:7; Fotoğraf: 8; Düzenleme:7; Özel Efektler:9; Film Müziği:7; Kostümler:6


4. Gizli Savaş Puanı: 7,71


Onu çok sevdim. Çarlık Rusya'sında geçen harika bir senaryodan yapılmış en heyecan verici bölümlerden biri, bugün pek yaygın olmayan bir şey. Ony Shadow and Bone böyle bir şey yaptı. Bu kısa film, üç türün bir karışımı: savaş, tarih ve korku. Yaratıkların arka planı o kadar büyüleyici ki, bununla ilgili bir film isteyeceksiniz. Grafik ve müzik yerinde, neredeyse mükemmel ve oyunculuk karaktere uyuyor. Kendini ciddiye alıyor ama Rus kültürünün sergilendiği yerlerde hafiflik anları yaşayabiliyor. Savaş sahneleri, her karenin dramasını ve havalılığını artırmak için harika bir şekilde çekildi ve iyi düzenlendi. Bu filmi bir trajedi yapan şey son sahne ve onu özel kılan da müzik.


Puanlar: Senaryo:8; Oyunculuk:7; Fotoğraf: 8; Düzenleme:6; Özel Efektler:9; Film Müziği: 8; Kostümler: 8


3. Tanık Puanı: 7,85


Bu bir zaman döngüsü. Sadece kısayı havalı ve ilgi çekici kılıyor. Bir kız ve bir erkek sürekli bir döngü içindedir. Palm Springs'e benziyor ama daha kıvrımlı. Bölüm, Spider-Man: Into the Spiderverse'de kullanılana benzeyen muhteşem bir animasyon, gösterişli renklerle sizi heyecanlandıracak ve şok edecek kadar cesur. Hiçbir şey zımni değildir ve ekranda kan, seks partileri, çıplaklık ve insanların sürüklenmelerinin doğru bir şekilde tasvir edildiğini göreceksiniz. Bazı sahneler rahatsız edici ama eğer güçlü bir sezginiz varsa, onları atlatabilirsiniz. Bence bu, gruptaki neredeyse en iyi senaryoya sahip, ancak iyi oyunculuk eksikliği ve iğrenç bir film müziği nedeniyle kusurlu.


Puanlar: Senaryo:8; oyunculuk:6; Fotoğraf:9; Düzenleme:9; Özel Efektler:9; Film Müziği:6; Kostümler: 8


2. Sonnie'nin Kenar Puanı: 7,85


Sezonun ilk bölümü, sizi diziye aşık edecek bölüm. Her şey son derece havalı: görseller, animasyon, kostümler ve konsept. Bir nöral bağlantı tarafından kontrol edilen canavarlar, ölüm maçlarında karşı karşıya gelir. Her karakter detaylandırılmış ve çok şey hayal gücüne bırakılmış, bu da onu son derece büyüleyici kılıyor. Sonnie, hakkında bir film izlemek isteyeceğiniz bir karakter çünkü onunla ilgili her şey, geçmişi, yeteneği ve doğası ilginç. Son çift büküm, üstteki kirazdır. Özellikle en sonuncusu, çünkü ilk baştaki anlayışımızı alt üst eder ve bu evreni, tamamı hayal gücümüze bırakılan daha fazla olasılığa açar.


Puanlar: Senaryo:9; Oyunculuk:7; Fotoğraf:9; Düzenleme:8; Özel Efektler:8; Film Müziği:6; Kostümler: 8


1. Aquila Rift Puanının Ötesinde: 8


Bu başyapıtı kaç kez tekrar izledim bilmiyorum. İstediğiniz her şeye sahip: Matrix'ten ilham alan harika bir senaryo, sevimli karakterler, harika sahneler, alakalı ve akılda kalıcı bir film müziği, akıldan çıkmayan ve büyüleyici bir kötü adam, inanılmaz bir tasarıma sahip. Animasyon, gerçekçi olma noktasına kadar çok gerçekçi. Burada kötü bir şey bulmak zor, belki oyunculuk biraz eksik bir sahne ama genel olarak her şey neredeyse mükemmel işlenmiş. Sergilenen her nesnenin ve görüntünün bir anlamı ve kullanımı var, bu çok iyi. Bu kısa filmin seks sahnesini son derece heyecanlı ve güzel kılabileceğini söyleyeceğim. O kadar güzel ki, sürpriz sizi vurduğunda, kahraman kadar korkacaksınız. Son, bu kısa filmin en iyi kısmı ve sonsuza kadar aklınızda kalacak, çünkü kimse bu tür görüntüleri ve ima ettiği şeyi unutamaz. Söyleyecek söz bulamıyorum.


Puanlar: Senaryo:9; Oyunculuk:7; Fotoğraf: 8; Düzenleme:8; Özel Efektler:9; Film Müziği: 8; Kostümler:7


Bu, izlemeniz ve yeniden izlemeniz gereken bir dizi olan Love, Death and Robots'un her bölümü hakkında düşündüğüm şey. Benimle aynı fikirde misiniz yoksa bazı bölümlerin daha fazla derde girdiğini mi düşünüyorsunuz? Yorumlarda söyle çünkü bilmek için can atıyorum.



RATE THIS ESSAY

  • 6

  • 5

  • 4

  • 3








0 views0 comments

rnixon37

Link

bottom of page